Hedef Süper Lig

Yeniden üst lige çıkmak isteyen ve iç transferde 10 futbolcusuyla yeniden anlaşan, altyapıdan da 7 ismi A Takım’a alan 1922 Mütarekespor, dış transferde de 5 isimle sözleşme imzaladı.

Hedef Süper Lig

ÖMER BİLİK

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’den 1. Amatör Küme’ye düşen 1922 Mütarekespor’da hedef tekrar Süper Lig. Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Mütarekespor, trasfer çalışmalarına hızlı başlarken, iç ve dış transferde 22 futcuyla anlaşma sağladı. Geçtiğimiz gün 5 yeni futbolcu ile anlaşma sağlayan Mütarekespor, iç trasferde de 10 eski futbolcusuyla anlaşıp yola devam derken altyapıdan A takıma 7 genç ismi kattı. Mütarekespor Başkan Yardımcısı Yusuf Akbulut, hedeflerinin geçtiğimiz yıl düştükleri Süper Lig’e tekrar çıkmak olduğunu belirtti.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Süper Lig’e çıkmak için kolları sıvadıklarını belirten Akbulut, “Bu hedef doğrultusunda 10 futbolcumuzla yeniden anlaşırken altyapıdan 7 genç kardeşimizi de A takım kadrosuna aldık, dış trasferde ise Zaferspor’dan Ercan Savaşeri ve Burkay Ertürk, İnegöl Kurtuluşspor’dan Refik Oğuzhan Şalcı, Yenişehir Belediyespor’dan Hilmi Yılmaz ve Burgazspor’dan Serdar Kavas’ı kadromuza kattık. Önümüzdeki sezon tekrar Süper Amatör Lig’e çıkmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyup hedefe ulaşacağız” dedi. 

İÇ TRANSFERLER:

Gaffur Bulk, Gökhan Ertin, Türker Sayın, Hakan Türkmen, Ömer Demirok, Uğur Şanlı, Furkan Kaya, Berk Bozacı, Mehmet Pehlivan ve Serkan Baytaş.

ALTYAPIDAN A TAKIMA ÇIKANLAR:

İlhan Keser, Doğuş Sayan, Fatih Zeybek, Mehmet Şibil, Hasan Güleç, Yiğithan Kaymaz ve Serkan Demir. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X