Hedef yeniden ‘BAL’

Yeşil beyazlıların önceki gün gerçekleştirdiği yeni sezon açılışında konuşan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, ‘Takımımızı tekrar Bölgesel Amatör Lig’e çıkaracağız’ dedi.

Hedef yeniden ‘BAL’

OSMAN GÜNEŞ

Pazar günü başlayacak Süper Amatör Küme B Grubu ekiplerinden Kestel Belediyespor’un yeni sezon açılış töreni önceki gerçekleştirildi.  Bölgesel Amatör Lig’e yeniden yükselmeyi hedefleyen yeşil beyazlıların sezon açılış törenine Kaymakam Ziya Polat, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Kulüp Başkanı Selim Yolgeçen ile az sayıda taraftar katıldı. Törende konuşan Başkan Yolgeçen, ‘Sakatsız hayırlı bir sezon geçirmek ve tekrar BAL’a yükselmek amacındayız’ dedi.

SPORUN DESTEKÇİSİYİZ

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ise takımlarını yeniden Bölgesel Amatör Lig’e döndüreceklerini söyledi. Acar, ‘İlçemizde spor tesisi yönünden hiçbir eksiğimiz yok. Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun destekçisiyiz. Benim futbolcu kardeşlerimden özel ricam kırmızı kart görmemeleridir. Hakem kararından dönmeyeceğine göre itiraz edip kötü görüntü verilmesini istemiyorum. Ben bu kadro ile yeniden Bölgesel Amatör Lig’e çıkacağımıza inanıyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X