Hedefe koşar adım

İnegöl Belediyespor Basketbol Takımı, Bölgesel Lig’de oynadığı 6 maçı da kazanırken, Bursa ekibi sezon sonunda da zirvede yer almak istiyor.

Hedefe koşar adım

SADULLAH ORGAN

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde yoluna namağlup devam eden İnegöl Belediyespor’da gözler şampiyonluğa çevrildi. Hedefine emin adımlarla ilerleyen Bursa ekibinde Basketbol Şube Sorumlusu Ümit Süha Yiğit, hedeflerinin ligin bitiminde şampiyon olarak bir üst lige çıkmak  olduğunu söyledi.

İDDİALIYIZ

İkinci yarıya da galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yiğit, “Ligin önemli takımlarından Nülifer Belediyespor karşısında oyuncularımızın gösterdiği mücadele arzu ettiğimiz sonucu getirdi. 6 maçta da galibiyete ulaştık ve liderliğimiz devam ediyor. Bu galibiyetle bir kez daha gösterdik ki, bu ligin en iddialı takımlarından birisiyiz. Hedefimiz galibiyet serisini son haftaya kadar devam ettirerek şampiyon olarak bir üst lige çıkmak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X