Hedefi müzikal

Ekranda yaptığı işlerle başarılı olamayınca oyunculuk hedefini tiyatro sahnesine çeviren Deniz Akkaya, artık daha büyük düşünüyor.

Hedefi müzikal
ŞARKICI OLMAYI DÜŞÜNMÜYOR
 
Mankenlikten sonra farklı mesleklerde karşımıza çıkan Deniz Akkaya, ekranda kendisine bir türlü gülmeyen oyunculuk şansını tiyatro sahnesinde döndürmeyi düşünüyor. Bir süredir çeşitli oyunlarda rol alarak oynuculuğu er meydanında kanıtlamaya çalışan Akkaya, ‘Mankenden oyuncu, şarkıcı olur mu?’ tartışmalarına inat bu kez bir müzikalde rol almaya hazırlanıyor. Bir süredir şan eğitimleri alan ünlü model, şarkıcı olma konusuna ise sıcak bakmıyor.
 
ÇETİN BİR SINAV OLACAK
 
Yeni projesinde oyunculuğu ve sesiyle kendini kanıtlama niyetinde olan Akkaya, şan dersleri aldığını söyledi. Deniz Akkaya, ‘İsteyen herkes şarkı söyleyebilir. Önemli olan doğru notayı basmak ve duyguyu yansıtmak’ dedi. Çalışmayı, Ajda Pekkan’ın Emel Sayın’ın, Hülya Koçyiğit’in oynadığı filmlerin, müzikallerin bir toplamı şeklinde özetleyen Deniz Akkaya, bu durumun kendisi için çetin bir sınav olacağını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X