Hedefim Rio’da başarılı olmak

Bursalı badmintoncu Özge Bayrak, ‘Olimpiyatlara kadar düzenlenecek turnuvalarda iyi sonuçlar almaya gayret edeceğim. Bunun sonucunda da olimpiyat eşleşmelerinin belirleneceği kurada şansım yükselecek’ dedi.

Hedefim Rio’da başarılı olmak

Milli badmintoncu Özge Bayrak, ilk kez 2016 Rio Olimpiyatları’nda yarışacak olması nedeniyle heyecan ve sevinci bir arada yaşadığını söyledi. Bursa’da çalışmalarını sürdüren 24 yaşındaki sporcu, Olimpiyatlarda çekilen kuranın şansını belirleyeceğini belirterek, ‘Olimpiyatlara kadar düzenlenecek turnuvalarda iyi sonuçlar almaya gayret edeceğim. Bunun sonucunda da olimpiyat eşleşmelerinin belirleneceği kurada şansım yükselecek. Olimpiyatlara yoğun bir şekilde hazırlanıyorum’ diye konuştu.

Neslihan ile iyi arkadaşız

Milli sporcu Özge Bayrak, badmintonda olimpiyatlara katılan ilk Türk sporcu Bursalı Neslihan Yiğit ile aralarında tatlı bir rekabet olduğunu ifade ederek şöyle devam etti: ‘Çoğu zaman yediğimiz, içtiğimiz ayrı gitmiyor ama müsabakalar sırasında ikimiz de çok hırslanıyoruz. Kazanmaya odaklanıyoruz. Şili’deki olimpiyat kota müsabakasında Neslihan ile karşılaştım. O an kazanmayı çok istedim. Çünkü olimpiyat kotası almayı hedefliyordum. Bunu başardım ve Neslihan’ı yenerek kota aldım.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X