‘Hedefimiz 2019’da Bursa’yı yönetmek’

CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, 2019 yerel seçimlerinde Bursa’da Büyükşehir Belediyesi dahil en az 9 ilçe belediyesini kazanmayı hedeflediklerini belirterek, bu amaçla çalışmalara başladıklarını söyledi.

‘Hedefimiz 2019’da Bursa’yı yönetmek’

Özdemir, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Olay Medya’yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özdemir, yeni yönetim olarak hedeflerini anlattı. 2019 yerel seçimlerinde Bursa’da ilçe belediyelerinin yarısından fazlasını almanın kendileri için başarı olacağını kaydeden Özdemir, bunun için de öncelikle barışık ve çalışkan bir parti örgütü oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

32 bin olan üye sayısını 2 yıl içinde 100 bine çıkaracaklarını dile getiren Şadi Özdemir, “52 çalışma grubu, 162 izleme grubu oluşturduk. Seçmene birebir ulaşacağız. CHP sokağa inecek. Bunun için de kendi içinde barışık ve çalışkan bir parti olmamız gerekiyor. Türkiye’nin ve Bursa’nın sorunlarının çözümü için CHP’ye ihtiyaç var. Biz 2019’da Bursa’yı yönetmeye talibiz ve bunu da başaracağız. Önümüzdeki yıl belediye başkan adaylarımızın birçoğunu kamuoyuna açıklacağız. Seçmen gözündeki kötü CHP fotoğrafını değiştireceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X