‘Hedefimiz milli iradenin önünü daha fazla açmak’

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, üç merkez ilçe yönetimi ve belediye meclis üyelerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

‘Hedefimiz milli iradenin önünü daha fazla açmak’

Toplantıda konuşan Başkan Torun, Türkiye’nin yoğun bir gündem içerisinde olduğunu belirterek, ülkenin önünü açacak sistem değişikliği tekliflerinin halka sunulmasında önemli aşamalar katedildiğini anlattı. Torun, B“Bir yandan farklı isimlerle türeyen dış kaynaklı terör grupları, bir yandan gerçek yüzünü yüzyılın ihaneti ile gösteren FETÖ  ve büyük Türkiye’nin karşısındaki tüm odaklar…Allah’ın izni, milletimizin desteği ve azmimizle hepsinin kökünü kurutmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bir yandan da Türkiye’yi daha da güçlendirecek adımlarımızı atıyoruz” dedi.

Torun, yönetim sistemi değişikliği ile ilgili çalışmalarına da değinerek, “Bizler birilerinin dediği gibi rejimle oynamaya, cumhuriyet kazanımlarını silmeye çalışmıyoruz. Bizim derdimiz, Türkiye’nin üstüne çöreklenen vesayet rejimlerini yok etmek. İnşallah halkımızın desteği ile bunu başaracak ve Türkiye’yi bölgesinde ve dünyada daha fazla söz sahibi bir ülke haline getirebilmek adına adımlarımızı büyüteceğiz. Tabi ki son kararı her zaman olduğu gibi halkımız verecektir. Bizler milli iradenin gücüne inanıyor ve bu gücün önündeki tüm engelleri silmeye çabalıyoruz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X