Hedefimiz Top16

İtalya’da Trento’yu 17 sayı geriden gelip deviren Tofaş’ta Başantrenör Orhun Ene, ‘Umarım bu galibiyet önümüzdeki maçlar için bize ekstra motivasyon sağlar’ dedi.

Hedefimiz Top16

7Days EuroCup 3. haftasında deplasmanda Dolomiti Energia Trento’yu 91-88 yenerek D Grubu’nda zirvenin ortağı olan Tofaş’ta Başantrenör Orhun Ene, İtalya’da 17 sayı geriden gelip alınan galibiyeti değerlendirdi. Ene, Trento’nun iyi bir takım olduğunu söylerken, “Maç boyunca savaştılar. Yıllar sonra katıldığımız Euroleague seviyesindeki bir turnuvada bu derece iyi takımları yenmek kolay değil. O yüzden deplasmanda alınan galibiyet büyük avantaj sağlayabilir. Hatalar da yaptık ancak en azından şu anda nasıl basketbol oynamamız gerektiğini öğrendik. Umarım bu galibiyet önümüzdeki maçlar için bize ekstra motivasyon sağlar ve Eurocup’taki ilk senemizde Top 16’ya kalmayı başarırız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X