Hedefimize ulaştık

Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı antrenörü Jan de Brandt, ‘Avrupa kupasında final oynadık ve kazandık. İsterdik ki ilk 4 pozisyonda olalım ama olmadı’ dedi.

Hedefimize ulaştık

 CEV Challenge Kupasını kazanan ve Çanakkale Belediye’yi her iki maçta yenerek Venüs Sultanlar Ligi’ni beşinci sırada noktalayıp Avrupa vizesi alan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı antrenörü Jan de Brandt sezonu iyi bir yerde bitirdiklerini söyledi. 

Yeşil beyazlıların başarılı antrenörü Jan de Brandt iyi bir sezon geride bıraktıklarını belirterek, şöyle konuştu:

FİNAL OYNADIK

“Benim açımdan gerçekten muhteşem bir sezon oldu. Aynı Fenerbahçe’deki ikinci yılım gibiydi. İyi sonuçlar aldık. Sezonu beşinci sırada bitirdik. Türkiye Kupası’nda yarı final oynadık. Avrupa kupasında final oynadık ve kazandık. İsterdik ki ilk 4 pozisyonda olalım ama olmadı. Evet sezon içinde bazı problemlerimiz oldu.”

HERKES İYİ TAKIM İSTER

“Her zaman aynı seviyede olamadık ama istediğimiz birçok hedefi gerçekleştirdik. Neticede burada kalmak isteyen takımda devam edecek. Ama bütçelere bağlı kalmak şartıyla iyi bir takım yapacağız. Herkesin bir hayatı, hedefleri var. Herkes iyi oyuncularla çalışmak ister. Büyük bütçeyle çalışmak ister.”

BASKF’den Büyükşehir’e şampiyonluk ödülü

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, CEV Challenge Kupası’nı ikinci kazanan Büyükşehir Belediyespor takımını ödüllendirdi. Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, şampiyon voleybolculara Geçit Ceylanköy’de sabah kahvaltısı düzenledi. Sezonun sona ermesi nedeniyle düzenlenen bu etkinlikte BASKF Başkanı Osman Kılıç, Challenge Kupası’nı kazanan oyuncuları bir kez daha kutlarken, “Sizler Bursa’ya güzel bir mutluluk yaşattınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Yeni sezonda yine daha iyi sonuçlar kazanmanız dileğiyle hepinizi kutluyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X