Hedefleri parçaladılar!

Mudanya’da gerçekleştirilen Avcı Bayramı Atış Birinciliği’nde 200 atıcı kıyasıya mücadele etti.

Hedefleri parçaladılar!

ÖMER BİLİK

Mudanya İlçe Spor Müdürlüğü ve Mudanya Merkez Avcılık ve Atıcılık Kulübü ile birlikte organize edilen ve bu yıl 4’üncüsü gerçekleşen “Avcı Bayramı Atış Birinciliği” yoğun bir katılımla Bakacaklar Mevkiindeki Işıklı Atış Poligonu’nda gerçekleşti.  Trap’ta 200, Kurşunlu Atışta 200 yarışmacının katıldığı müsabakalarda dereceye girenlere kupa, madalya ve başarı belgesinin yanı sıra birincilere Süper Poze Tüfek, ikincilere bir koli fişek, üçüncülere de Fişek Dolu Yelek ve kupa verildi.

MOTİVE EDİYORUZ

Mudanya Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Bulut yaptığı açıklamada, “Geleneksel hale getirdiğimiz Avcılar Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Mudanya ve çevresindeki avcıları bir araya getirip tanıştırmak ve birbirleriyle kaynaşmalarını sağladığımız bayram etkinliğimize ilgi büyük, düzenlediğimiz Trap ve Kurşun atışlarının yapıldığı etkinlikte av mevsimi öncesi üyelerimizin hedef vurma kabiliyetlerini geliştirmelerini sağlayıp yarışlar sonucu çeşitli hediyeler ve kupaları dereceye girenlere vererek kendilerini motive etmeye çalışıyoruz” dedi.

Dereceye giren atıcıların ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, İlçe Spor Müdürü Tahir Yılmaz, Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Mehmet Bulut, Mudanya Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hasan Torun verdi.

Erkekler Trap:

1-Altay Ayyıldız (Mudanya), 2-Sadık Kızıl (İpekyayla), 3-Tevfik Atik (Mudanya),

Erkekler Tek Kurşun:

1-Oğuz Çatakkaya (Mudanya), 2-Enver Tezcan (Işıklı), 3-Kemal (Ata Gemlik).

 

Bu yıl Avcı Bayramı yarışmalarına 3 bayan atıcı katıldı. Tek Kurşunda İrem Doğançay (Mürselköy) 10 atıştan 9’unda tam isabet sağlayarak birinci olurken, Tuğçe Gamsızer ikinci (Mudanya), Zerrin Arı İnan da üçüncü (Bursa) oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X