‘Hedeflerim çok yüksek’

Miss Turkey Güzeli olduktan sonra ilk başrolüyle ekrana gelmeye hazırlanan Amine Gülşe, oyunculuk eğitimi olmasa da hırsıyla bu işi başaracağını söylüyor.

‘Hedeflerim çok yüksek’

Başrolünü Tolgahan Sayışman’la paylaşacağı ‘Sevda Kafesi’ adlı diziyle ekrana gelmeye hazırlanan Amine Gülşe, yeni mesleği oyunculukta kendine güveniyor. Eğitimi olmamasına rağmen, rolün hakkını vereceğini düşünen Gülşe, ‘Hırslıyım ve hedeflerim çok yüksek. İleride güzel şeylerin beni beklediğine inanıyorum’ dedi. Taze oyuncu, dünyada Angelina Jolie, Türkiye’de ise Tuba Büyüküstün’ü beğendiğini söyledi.

DIŞ DEĞİL, İÇ GÜZELLİK ÖNEMLİ

Güzelliğiyle herkesi büyüleyen Amine Gülşe, bu konuda ise daha felsefik düşünüyor. Dış güzelliğin önemli olmadığını belirten Gülşe, ‘Güzellik sadece dış görünüşten ibaret değil. Güzellik insanın içindedir’ diyor. Formunu bol su içerek koruduğunu belirten Gülşe, sporu da yaşam biçimi haline getirmiş. Amine Gülşe, vücudunda en beğendiği yerin ağzı olduğunu söyleyerek de şaşırttı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X