Hedefte şimdi onlar var

Savunmayı güçlendiren Bursaspor gözünü hücum hattına çevirdi. Filipe Josue, İshak Belfodi, Marco Matias’ı renklerine katmaya kararlı olan yeşil beyazlılar, Tom de Sutter ve Tomas Necid’i de alternatifler arasında tutuyor.

Hedefte şimdi onlar var

Tomas Sivok, Erdem Özgenç, Sedat Berisha ve Mert Günok transferiyle kale ve savunmayı sağlama alan Bursaspor, gözünü hücum hattına çevirdi. Yeşil beyazlı yönetimin hedefindeki isimler ise Filipe Josue, İshak Belfodi ve Marco Matias… 

Daha önce ön görüşme yapılan Tom de Sutter ve Tomas Necid ise alternatifler arasında tutuluyor. Bu 5 isimden 3’ünü kadrosuna katmakta kararlı olan Timsah’ta somut adımların birkaç gün içerisinde atılması bekleniyor.

BONSERVİS SORUNU

En son İtalya Serie A’da bu sezon küme düşen Parma’da forma giyen Cezayirli İshak Belfodil, Bursaspor’un ilk tercihi. Bonservisi elinde olan 23 yaşındaki golcüye teklif yapan yeşil beyazlılar cevap bekliyor. Bursaspor, Tom de Sutter ve Tomas Necid’i ise ikinci planda tutuyor.

2013 yılından bu yana Club Brugge forması giyen ve Belçika kulübüyle 2017 yılına kadar anlaşması bulunan Tom de Sutter için Bursaspor yüksek bir bonservis ücreti verme taraftarı değil. Bonservisi elinde olan Tomas Necid’in menajerleriyle ise tekrar biraraya gelinebileceği konuşuluyor.

VARSA YOKSA MATİAS

Marco Matias ise birçok bölgede görev yapması nedeniyle Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın üzerinde durduğu ilk isim. Geçen sezon Nacional formasıyla 42 maçta 21 gol atan ve hem forvette, hem de iki kanatta da görev yapan 26 yaşındaki oyuncu için bonservis ücreti 1 milyon 100 bin Euro’ya kadar düştü.

Yeşil beyazlı yönetim oyuncuyu Türkiye’ye gelmek için ikna etmeye uğraşıyor. Bursaspor yönetimi bu hafta Filipe Josue için ise Portekiz’e gitmeyi planlıyor. Fedro Franco’nun transferine karşılık Porto tarafından Beşiktaş’a da önerilen yıldız oyuncu için yeşil beyazlıların nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X