Heimtextil faydalı geçti

Bursa’nın ev tekstili markalarının dünyadaki saygın konumunu artırmayı hedeflediklerini belirten BTSO Başkanı Burkay, “Firmalarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.

Heimtextil faydalı geçti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Heimtextil fuarının, Bursalı firmalar açısından oldukça faydalı geçtiğini bildirdi.

Burkay, yaptığı yazılı açıklamada, Yenişehir Havaalanı’ndan 140 iş dünyası temsilcisini, özel uçakla Frankfurt’a götürdüklerini belirterek, Heimtextil Fuarı’nda Bursa firmalarının büyük bir başarıya imza attığını kaydetti. 

Bursalı ev tekstilcileri açısından büyük önem taşıyan Heimtextil Fuarı’nın oldukça verimli geçtiğini dile getiren Burkay, ”Dünya ev tekstili sektöründe ilk 3 sırada olan, Avrupa pazarında ise liderliği kaptırmayan Türk ev tekstili sektörünü, güzel bir şekilde temsil etmeyi başardık. Bursalı firmalarımız dünyaca ünlü markalar ile buluşarak, sektördeki yeni trendleri ve gelişmeleri yakından takip etme imkanı yakaladı. Firmalarımız fuar organizasyonu ile yurt dışı deneyimlerini daha da artırırken, aynı zamanda Türkiye’nin dünya pazarındaki gücünü bir kez daha gördüler” dedi.

FUAR ACENTESİ TAM GAZ

Burkay, 1971 yılından bu yana düzenlenen fuarın 2015 yılı organizasyonuna 157 Türk firmasının katıldığını ve bunlardan 57’sinin Bursalı olduğunu vurguladı. Bursa’nın ev tekstili markalarının dünyadaki saygın konumunu artırmayı hedeflediklerini ifade eden Burkay, “BTSO olarak firmalarımızın her zaman yanında olacağız. Bursa’nın 2023 yılındaki 75 milyar dolarlık hedefine ulaşmamız için şirketlerimizi, dünya ile entegre hale getirmeliyiz. Bu açıdan Küresel Fuar Acentesi Projemizi önemsiyorum” diye konuştu.

BURSALI FİRMALARA TEŞEKKÜR

BTSO Başkanı Burkay, özel organizasyon ile Heimtextil Fuarı’na giden firmalara teşekkür etti ve BTSO üyelerini Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında düzenlenen programlara katılmaya davet etti. Burkay, ayrıca T.C. Frankfurt Başkonsolosu Ufuk Ekici’ye desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X