Helal olsun BEH!

`En Uzun Deplasman Bir Çocuğun Kalbine Yapılandır` sloganıyla yola çıkan Bursasporlu Eğitimciler Hareketi Büyükorhan`ın Kınık İlkokulu`nda gönülleri fethetti.

Helal olsun BEH!
Bursasporlu Eğitimciler Hareketi (BEH) “En Uzun Deplasman Bir Çocuğun Kalbine Yapılandır” konseptiyle çıktığı yolda faaliyetlerine devam ediyor. Büyükorhan’ın Kınık İlkokuluna yaptığı ziyarette okul öğrencilerine forma ve kırtasiye malzemeleri dağıtarak okul çağındaki çocuklarda Bursaspor sevgisi ve bilinci aşılayan BEH, Bursaspor’a taraf olan ya da sempati besleyen tüm eğitimcileri de kendilerine destek olmaya çağırdı.
 
HEPSİ BURSASPOR AŞIĞI
 
Dernek kurucu başkanı Caner Zengin, Başkan yardımcısı Mustafa Sever ve genel sekreter Yunus Erol’un Kınık İlkokulu’na gerçekleştirdiği ziyarete Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal da eşlik etti. Okuldaki öğrenciler ve öğretmenler tarafından büyük ilgiyle karşılanan Bursasporlu Eğitimciler Hareketi üyeleri, Bursaspor sevgisini arttırmak için gönüllü olarak yürüttükleri çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X