Helal olsun size

Altın kızlar, Ankara’da destan yazdı… Bursaspor Kadın Voleybol Takımı artık 2.Lig’de… Final grubundaki ikinci sınavında Denizli Gençlik Hizmetleri’ni 3-1’le geçerek bu sezon oynadığı 23. maçını da kazanan yeşil beyazlılar, bitime bir kala mutlu sona u

Helal olsun size

Bursaspor Kadın Voleybol Takımı, Ankara’da büyük bir zafer kazandı adını 2.Lig’e yazdırdı… Kadınlar Voleybol 3. Ligi’nde normal sezonu yenilgisiz lider tamamlayan, yarıfinal ve final etabında da fırtına gibi esen yeşil beyazlılar, emeğinin karşılığını aldı ve bitime 1 maç kala 2. Lig’e yükselmeyi garantiledi. Normal sezonda oynadığı 18 karşılaşmayı kazanan, yarıfinal etabında da kaybetmeyen Filenin Timsahları, Ankara’da devam eden final etabındaki ikinci sınavında Denizli Gençlik Hizmetleri’ni 3-1 yenerken, Alaşehir Belediyespor’un da Gençlerbirliği’ni mağlup etmesiyle mutlu sona ulaştı.

İMEN YİNE BAŞARDI

Geçtiğimiz sezon Büyükşehir Belediyespor’la CEV Challenge Kupası şampiyonluğu yaşayan Antrenör Emin İmen yönetimindeki Altın Kızlar, Denizli temsilcisi ilk seti 25-20 alırken, ikinci seti 25-23 kaybetti: 1-1. 23-20 geri düştüğü üçüncü seti 25-23 kazanan Bursaspor, dördüncü sette rakibine 25-19 üstünlük sağlayarak mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Yeşil beyazlılar gibi final etabındaki 2. maçını da kazanan Alaşehir Belediyespor 2. Lig biletini kaptı. Final etabı 1. Grup’ta yer alan Bursaspor, bugün saat 15.00’te Alaşehir Belediyespor’la şampiyonluk maçına çıkacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X