Helal olsun size!

Gurbetçi taraftarlar Bursaspor’u yine yalnız bırakmadı.

Helal olsun size!

Bursaspor’un dün Boleslav ile yaptığı karşılaşmayı 20 kadar yeşil beyazlı taraftar da takip etti. Gurbetçi Bursasporlular 90 dakika boyunca takıma büyük destek verirken, farklılıklarını ortaya koydu. Yaktıkları meşalelerle şov yapan taraftarlar alınan mağlubiyete rağmen futbolcuları gösterdikleri mücadeleden dolayı kutladı. 

 

Bu fotoğraf her şeye değer

 

Bursasporlu futbolcular dün sahaya Türk bayrağıyla çıktı. Son günlerde ülkemizde yaşanan olaylara tepkisini gösteren yeşil beyazlı futbolcular takım fotoğrafını ay yıldızlı bayrağımızla verdi. Bursasporlu oyuncuların bu görüntüsü tribünlerden büyük alkış aldı. 

Güzeller güzeli

Boleslav ve Bursaspor arasındaki karşılaşmanın hakem triosundaki bir isim dikkatlerden kaçmadı. Kadın hakem Baier, performansıyla olduğu kadar güzelliğiyle de ön plana çıkarken, tribünlerden sık sık alkış aldı. 

Bu kalecide çok iş var

Muhammed Şengezer yaptığı kurtarışlarla teknik heyete mesaj verdi. 

Bursaspor’da dün Boleslav karşısında göz dolduran isimlerin başında kaleci Muhammed Şengezer geldi. Geçen sezon Yeşil Bursa’da kiralık olarak forma giyen ve A takıma monte edilen genç file bekçisi yaptığı kurtarışlarla adından söz ettirdi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu karşılaşma sonrası Muhammed’i performansından dolayı kutladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X