Helal olsun size

Yeşil beyazlı taraftarlar, Nilüfer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’ndeki yaklaşık 200 özel öğrenciyle biraraya geldi.

Helal olsun size
Bursaspor taraftarlar, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nde 200 kadar özel öğrenciye yeşil beyaz tişörtü ve atkı hediye etti.

Organizasyona Ersel Ağaçe ve Aslı Taşdemir isimli taraftarlar öncülük etti.

Nilüfer Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’ndeki yaklaşık 200 özel öğrenciye atkı, tişört ve top dağıtan taraftarlar, öğrencilerle beraber tezahüratlarda bulundu.

Renkli anlara sahne olan organizasyonu düzenleyen isimlerden Ersel Ağaçe, çocukları mutlu etmek için hediyeler aldıklarını belirterek, ‘Biz de yanlarında olmak istedik. Bursaspor camiası hep kötü şeylerle anılmasın, iyi şeylerle de anılsın istedik’ dedi.

Aslı Taşdemir ise, “Bursaspor taraftarı olmak önce şehrinin takımını tutmak, şehrinin takımını tutmak şehrini sevmektir. Biz hem şehrimizi hem takımımızı seviyoruz.Her zaman böyle bir organizasyonda bir araya gelmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X