Helal olsun size

Potanın Timsahları otizmli çocuklar için düzenlenen etkinliğe katıldı.

Helal olsun size

Bursasporlu basketbolcular, otizimli öğrencilere yönelik yapılan yaz kampında eğitim gören çocuklarla keyifli dakikalar geçirdiler.

Bursaspor Basketbol Takımı, Doğa Koleji’nde, Renk Otizm Derneği tarafından düzenlenen yaz spor okuluna katılan öğrencilerle bir araya geldi. Yaz spor okulu kapsamında başta basketbol olmak üzere çeşitli faaliyetleri tamamlayan otizmli çocuklar için düzenlenen sertifika törenine katılan potanın Timsahları çocuklara güzel bir gün yaşattı.

MORAL BULDULAR

Spor Salonu’nda yapılan etkinliğe Bursaspor Basketbol Koordinatörü Murat Konuk, baş antrenör Şemsettin Baş, antrenör Tuncay Bostan, Nedim Hızlıateş, basketbolculardan Serhan Kavut ile Salih Ulaşan katıldı. Serhan ve Salih otizmli çocuklarla birlikte basketbol oynadı. Renk Otizm Dernek Başkanı Ferhan Özvatan yaptığı açıklamada, “Dernek olarak ilk kez yaz kampı gibi spor okulu düzenledik. Otizmli çocuklar evlerinin dışında ilk kez yer aldılar. Spor etkinlikleri yaptılar. En azından, okul öğrencileriyle birlikte olarak mutlu oldular. Basketbol oynayıp büyük moral buldular” dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Bursaspor Basketbol Baş antrenörü Şemsettin Baş ise, “Bursaspor olarak biz bu tür organizasyonları çok önemsiyoruz. Bursa’daki tüm spor kulüplerinin de bu tür organizasyonlarda olmak istiyor. Çağrıldığımız da da seve seve yardıma hazırız” diye konuştu. Doğa Koleji Bölge Sorumlusu İlknur Özergin, “Otizmli miniklere yönelik keyifli bir program oldu. Çocuklar bir ay süre ile burada çeşitli etkinliklere katıldılar. Kampın bitmesine otizmli çocuklarımız çok üzüldü. Onların gelişimine katkı koyduğumuz için mutluyuz Önümüzdeki süreçte bu tür etkinlikleri devam ettireceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X