Hem doğa aşıklarının hem yatırımcının gözdesi

Bursa’nın nitelikli inşaat şirketlerinden Fem Yapı’nın yeni projesi Park Oliva fark yaratıyor. Şirket yöneticilerine göre, Mudanya lokasyonunun en değerli projelerinden biri olacak Park Oliva, hem doğa aşıklarının hem de yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Hem doğa aşıklarının hem yatırımcının gözdesi

”Muazzam deniz manzarası, Mudanya’nın eşsiz havası ve doğası ile kalite harmanlanarak bu projede buluştu” şeklinde görüş belirten yöneticiler, öncelikli hedeflerinin Park Oliva’da yaşayacak kitleyi belirlemek olduğunu ifade ediyor. Bunun içinde gelir seviyeleri, sosyo-ekonomik durumlar, yaşam koşulları alışkanlıkları ve projenin lokasyonu gibi unsurların dikkate alındığının altını çizen yetkililer, ”Park Oliva, şehrin keşmekeşinden uzakta ama bir o kadar şehre yakın, müstakil bir hayat tarzı ile Mudanya’nın en büyük butik projesi. 

Projeyi farklı kılan ise sakin, huzurlu, güvenli ve kaliteli yaşamayı sadece vaat etmeyip, uygulamada gerçekleştiriyor olması. Park Oliva’da çocuklar bahçenin, havuzun keyfini güvenle çıkarırken, aileler bahçede, terasta veya balkonda manzara ve temiz hava ile buluşuyor” ifadelerini kullanıyor.

PARK OLİVA HAKKINDA

-Park Oliva projesi Mudanya Halitpaşa’da 5 bin 300 metrekarelik alan üzerine kurulu 36 daireden oluşuyor.

-Hastane, okul, otobüs durakları, market, pazar alanlarına yürüme mesafesinde konumlandırılmış durumda.

-Projede ayrıca yüzme havuzları, özel güneşlenme terasları, çocuk oyun alanları ve açık otopark bulunuyor.

-Park Oliva’da ilk 15 daire sahibi için lansman dönemine özel yüzde 15’lik fiyat avantajı sunuluyor.

-Şirket, kredi kullanmak isteyenlere ‘şimdi al teslimde öde kampanyası’ ile yardımcı oluyor.

-Kredi faiz oranları 60 ay yüzde 0,71, 120 ay yüzde 0,79 şeklinde planlanmış durumda.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X