Hem eğlendiler hem öğrendiler

Atatürk Anaokulu’nda gerçekleştirilen Bebestad organizasyonuyla minik öğrenciler sporla tanışırken, keyifli bir gün geçirme imkanı buldular.

Hem eğlendiler hem öğrendiler

Yıldırım İlçesi’nde bulunan Atatürk Anaokulu’nda minikler geçtiğimiz günlerde renkli bir etkinliğe imza attı. Çocuklara sporu sevdirmenin yanısıra onların pisikomotor gelişimlerini sağlamak amacıyla düzenlenen Bebestad etkinliğinde minikler oldukça keyifli anlar geçirdi. 

3-4 ve 5-6 yaş grubundaki çocukların katıldığı organizasyonda öğrenciler hem spor yaptı hem eğlenme fırsatı buldu. “Artık ben de atletim ben de şampiyonum” sloganıyla ve okul bahçesinde gerçekleştirilen organizasyonla küçük yaştaki çocuklara spor alışkanlığı kazandırmak için ilk adım da atıldı.

ÖNEMLİ ETKİNLİK

Bursa’da ilk kez bir devlet okulunda yapılan organizasyonla miniklere spora ilk adımı atarken, keyifli bir gün geçirme imkanı da buldular. Okul Müdüresi Emine Fehamet Salih, Müdür Yardımcısı Tuğba Kopuz Güleç etkinlikte çocukların da keyif aldıklarını ifade ettiler. Okulda böyle bir etkinliğin düzenlenmesinin önemli olduğunu belirten okul yöneticileri, “0-6 yaş arasındaki öğrencilerimiz için büyük bir kazanım oldu. Motor becerilerini böyle bir etkinlikle almaları önemli” diye konuştular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X