Hem eğlendiler hem yarıştılar

Harmancık, Nilüfer ve Osmangazi’den sonra Gürsu’da da gerçekleştirilen Büyükşehir Belediyesi Spor Şenlikleri yine renkli görüntülere sahne oldu.

Hem eğlendiler hem yarıştılar

Büyükşehir Belediyesi’nin çocukları spora teşvik etmek amacıyla Milli Eğitim İl Müdürlüğü’yle ortaklaşa düzenlediği spor şenlikleri, Gürsu’da da yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait Gürsu Spor Salonu’nda yapılan şenliklerin açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Milli Eğitim İl Müdür Vekili Mustafa Bilici, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, Gürsu Kaymakam Vekili Ziya Polat ve Gürsu’daki eğitim kurumlarında okuyan öğrenciler katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Harmancık, Nilüfer ve Osmangazi’de büyük ilgi gören şenlikleri Gürsu’da da başlatmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK

Bu sezon spor şenlikleriyle 200 bin çocuğa ulaşmayı ve onları spora teşvik etmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Altepe, “Hedefimiz spor kenti Bursa. Geleceğimiz olan çocukların, zamanlarını iyi geçirmeleri ve lisanslı birer sporcu olmaları için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Her geçen gün tesis sayımızı ve bu tür organizasyonları artırıyoruz” dedi.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle yapılan çalışmaların sonucu olarak ilçede spor salonu ve sporcu sayısının her geçen gün arttığını ifade etti. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici de, okullarda okuyan çocukların sportif ve donanımlı yetişmeleri için her türlü desteği sağlayan Büyükşehir Belediyesi adına Başkan Altepe’ye şükranlarını iletti. 

 

Şenliklerin açılışı öncesinde, Latif Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi, Artvin yöresine ait gösteri sergiledi.

Öğrenci sporcular tarafından imzalanan bir forma, günün anısına Başkan Altepe’ye takdim edildi. 

Şenlikte Büyükşehir Belediyespor Basketbol Karizma Şov Grubu da sahne alarak, birbirinden şık hareketlerle çocukları büyüledi.

Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası’nda birincilik elde eden Sümeyye İloğlu, Gürsu Belediyespor Tekvando Takımı’yla birlikte hünerlerini sergiledi.

Şenliklerde başarılı olan öğrencilere, madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X