Hem gökyüzünü hem Instagram’ı sallıyor!

Alman pilot Madeleine Schneider-Weiffenbach bugüne kadar gerçekleştirdiği uçuşları tatil fırsatına çevirmeyi başaran bir isim ve çoktan sosyal medyanın yıldızı oldu.

Hem gökyüzünü hem Instagram’ı sallıyor!

Münih doğumlu Alman pilot Madeleine Schneider-Weiffenbach, görevi gereği bir yandan dünyayı dolaşırken bir yandan da gittiği her yerden fotoğraf ve yazı paylaşmayı ihmal etmiyor.

pilot.jpg

Schneider’in instagram’da 985 bin takipçisi bulunuyor. Fenomen ismin 1 milyon takipçiye ulaşmasına da çok az kalmış durumda.

5315882.jpg

Yaklaşık bir milyon takipçiye ulaşan başarılı pilot Madeleine Schneider-Weiffenbach’ın Instagram üzerinden paylaştığı fotoğraflar büyük beğeni topluyor.

5315905.jpg

Madeleine Schneider-Weiffenbach, sırf uçuş için değil bir gezi tutkunu olarak dünyanın hem en sıcak hem de en soğuk coğrafyalarına doğru yolculuklara çıktı.

yafgjh.jpg

Tropik iklimden Alplerin karlı dağlarına uzanan bir skalada dünyanı gezen fenomen isim, profilinde anlık olarak bulunduğu yeri de belirtmeyi ihmal etmiyor.

5315903.png

5315883.jpg

mm.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X