Hem golcü hem centilmen

7 golle krallığı giden Tomas Necid, takımda kart görmeyen ender isimlerinden biri.

Hem golcü hem centilmen

Bursaspor, 1-0’lık Medicana Sivasspor galibiyetiyle bu sezon ilk kez Çek futbolcusu Tomas Necid’in gol atmadığı bir maçtan 3 puanla ayrıldı. Ligin ilk 3 haftasında sakat olduğu için forma giyemeyen ve sonrasında oynadığı 7 maçta attığı 7 golle gol krallığını zorlayan Necid, bu sezon sadece 2 maçta golle tanışamadı. Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Eskişehirspor, Rizespor (3) ve Kasımpaşa maçlarında fileleri havalandıran golcü oyuncu, bu karşılaşmalardan 4’ünün kazanılmasında başrol oynadı. 

İŞTE EN HIRÇINLAR

Bursaspor yıldız golcünün boş geçtiği bir maçta ilk kez gülen taraf oldu. Gol krallığında başı çeken isimlerinden biri olan tecrübeli golcü, 10 haftası geride kalan Süper Lig’de kart görmedi. Bursaspor’da kart görmeyen ender isimlerinden biri olan Necid, centilmenliğiyle de ön plana çıktı. Yeşil beyazlı takımın en hırçın isimleri ise  2 sarı ve 1 kırmızı kartla Filipe Josue ve Cristobal Jorquera oldu. Tomas Sivok ise Sivasspor maçında gördüğü kartla Beşimtaş maçında cezalı duruma düştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X