Hem gurur tablosu hem kahreden gerçek

Alt yapıdan gelen gençlerimizin A Takımda yer bulması büyük keyif ama Ç.Rizespor maçındaki bu görüntü Şenol Güneş’in elini kolunu bağladı.

Hem gurur tablosu hem kahreden gerçek

Bursaspor’da son haftalarda işler pek yolunda gitmiyor. Özellikle cezalı veya sakat oyuncuları olduğu vakit bu isimlerin yerlerini doldurmakta ciddi sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar, Çaykur Rizespor karşısında bunun en bariz örneğini yaşadı. 

Fernandao ve Şener’in cezaları, Emre’nin ise sakatlığı nedeniyle forma giymediği karşılaşmada Teknik Direktör Şenol Güneş, zorunlu değişikliklere gitmek zorunda kalmıştı. Ozan Tufan’ı sağa çekip, Şamil’e orta alanda şans veren deneyimli teknik adam, Holmen’i de bu bölgede kullanmıştı.

DİĞERLERİ DE OYNAMIYOR

Ancak sahada işler istenildiği gibi gitmeyince deneyimli teknik adamın kenardan pek fazla oyuna müdahale etme şansı kalmadı. 

Yedek kulübesinde alt yapıdan gelen Okan Kocuk, Süheyl Çetin, Ertuğrul Ersoy, Enes Ünal’la birlikte Bekir Yılmaz,  haftalardır oynamayan Ozan İpek ve Bakaye Traore yer bulmuştu. 

İlk değişikliğini Volkan’ın yerine Bekir’i sahaya sürerek yapan Şenol Hoca, diğer müdahaleleri ise uzatma bölümlerinde gerçekleştirdi. 

Alt yapıdan gençlerimizin A Takım kadrosunda olmasından gurur duyuyoruz ama şu görüntü Ç.Rizespor maçındaki skorun neden böyle olduğunu apaçık ortaya koyuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X