Hem sevinç hem hüzün

Trabzon’da yapılan Masatenisi 2. Lig 4. etabında tüm maçlarını kazanan Bursaspor, ilk etaplarda aldığı şanssız yenilgiler sonucu sezonu 4. sırada tamamladı ve 1. Lig biletini kaçırdı.

Hem sevinç hem hüzün

RECAİ UYSAL

 

Masatenisi Türkiye 2. Ligi 4. etap maçları Trabzon’da gerçekleştirildi. Son etapta oynadığı maçların tamamını kazanan Bursaspor, ilk 3 etapta aldığı şanssız yenilgiler nedeniyle ligi 4. sırada tamamladı ve 1. Lig’in kapısından döndü. İlk 3 etapta yenildiği rakipleri karşısında Trabzon’da oldukça başarılı maçlar çıkaran ve 7 maçını da kazanmayı başaran yeşil beyazlılar, aldığı galibiyetlerin sevincini yaşarken, ligin kapısından dönmekten kurtulamadı. Sezon sonunda ligi ilk 3 içinde bitiren ekipler ise adını 1. Lig’e yazdırmayı başardı.

 

İLK KEZ OYNADILAR

 

Hikmet Hocaoğlu yönetiminde oldukça başarılı bir performans sergileyen, rakiplerine oranla daha küçük yaş grubundaki sporcularla mücadele eden Bursaspor, başarılı grafiğiyle alkış aldı. Sporcularının ilk kez lig heyecanı yaşadığını ve bunun ilk etaplara yansıdığını belirten Antrenör Hikmet Hocaoğlu, “Son etapta oynadığımı gibi mücadele oynayabilseydik lig biletini alabilirdik. Ligde ciddi anlamda para desteği olan takımlarla yarıştık. Oyuncularımı sergiledikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X