Hemşeri dernekleri terörü protesto etti

32 hemşeri derneğinin oluşturduğu Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF), artan terör olaylarını protesto etti.

Hemşeri dernekleri terörü protesto etti

İl Dernekler Federasyonu’nun Tahtakale’deki binasının önünde düzenlenen basın açıklamasında konuşan Federasyon Başkanı Mustafa Dursun, terör saldırıları sonucu hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diledi. Dursun, terörün bir insanlık suçu olduğunu belirterek, ‘Ülkemizin refah seviyesine, huzur ve güven ortamına, kardeşlik hukukuna, çocuklarımızın geleceğine yapılan bu alçakça saldırıları tasvip etmediğimiz gibi devletimizin bu saldırılara gereken cevabı vererek terörün kökünü kazıyacağına inanıyoruz’ diye konuştu.

TEK YÜREK OLMA ÇAĞRISI

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin şanlı bir geçmişinin olduğunu hatırlatan Dursun, şöyle devam etti: ‘Biliyoruz ki ülkemizin ve insanlarımızın huzur ve güven ortamından rahatsız olanlar, tahammül edemeyenler kirli senaryolar üretmektedirler. Ülkemizi karıştırıp birlik ve beraberliğimizi bozmaya, kardeşi kardeşe düşürmeye, bizi birbirimize kırdırmaya çalışan karanlık odaklar ve onların işbirlikçileri hiçbir zaman kirli emellerine ulaşamayacaklardır. Terörden medet umanlar, terör yoluyla kin ve nefret kusanlar, kan ve gözyaşı üzerinden siyaset yapmak isteyenler bilsinler ki gün gelecek o kan ve gözyaşında boğulacaklardır. Çocuklarımıza, gençlerimize, gelecek nesillerimize daha güzel bir ülke bırakmak, onların geleceğe daha güvenli ve huzurlu bakmalarını sağlamak için siyasi parti temsilcilerinin, sivil toplum örgütlerinin, vakıfların, derneklerin ve toplumun her kesiminin bu kirli terör olayları karşısında tek yürek olmaya çağırıyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X