Hemşire adaylarından sağlık standı

Yıldırım’da 2 yıl önce eğitim öğretime başlayan ve Bursa’da bu alanda tek olan Uludağ Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ‘Hemşireler Haftası’ etkinlikleri kapsamında çeşitli bölgelerde stantlar kurarak halk sağlığına katkıda bulunmaya çalıştılar.

Hemşire adaylarından sağlık standı

Meslek dersleri öğrentmenleri Nesrin Vatansever ve Özge Mollaoğlu, yaptıkları etkinliğin amacının hem öğrencilere deneyim kazandırmak hem de halka hizmet sunmak olduğunu belirterek, “İlimizin değişik yerlerinde kurmuş olduğumuz stantlara halkımızın yoğun ilgi gösterdiğini sevinerek gözlemledik. Etkinlik kapsamında kan basıncı, nabız, tansiyon, boy, kilo ölçümleri  yapılarak beden-kitle indeksini bilgilerimiz doğrultusunda yorumladık. Hemşire adaylarımız sergiledikleri tavırlarıyla halkımız tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Gerek mesleklerine özgü ilgiler, gerekse iletişim becerileriyle farklılıklarını ortaya koydular” diye konuştular.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X