Hemşireler Günü kutlandı

Orhaneli Devlet Hastanesi’nde Hemşireler Günü programı gerçekleştirildi. Başhekim Mustafa Şen, Hastane Müdürü Melik Yılmaz ve hemşirelerin katılımı ile gerçekleşen kutlamada yemek verildi.

Hemşireler Günü kutlandı

OSMAN SAK

 

Başhekim Mustafa Şen sağlığın, bireylerde, zorunlu, vazgeçilmez ve hayatın her döneminde aynı önemi koruyan temel ihtiyaçlardan biri olduğunu söyledi. 

Bu ihtiyaca cevap veren personel için en önemli meslek grubunun ise hemşireler olduğunu ifade eden Başhekim Şen, “Hemşirelik, güç çalışma şartları gerektiren, özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran zor bir meslektir. Hemşirelik, diğer mesleklerde olduğu gibi, toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan hayatıyla yakından ilgili bir meslektir. Ekip çalışmasını bilen, el becerisi olan, hızlı çalışan hünerli eller ister. Temellinde sevgi, saygı yatar. Hemşire din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, birey, aile ve topluma sağlığını kazandırmak için çalışır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X