Hentbolda Antalyaspor, Antrenörüyle Sözleşme Uzattı

Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor, antrenör Okan Halay’la 1 yıl daha sözleşmesini uzattı. Antalyaspor Hasan Subaşı…

Hentbolda Antalyaspor, Antrenörüyle Sözleşme Uzattı

Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor, antrenör Okan Halay’la 1 yıl daha sözleşmesini uzattı. Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, sezonun ilk imzasını antrenörlerine attırdıklarının altını çizerek, geçen sezon dar kadroyla ligi iyi bir yerde bitirdiklerini kaydetti. Kırımızı beyazlı takımla sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Okan Halay ise Antalyaspor camiasında olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Antalyaspor’un mücadele ettiği liglerde yerinin her zaman üst sıralar olduğunu aktaran Halay, “ Güçlü bir kadro oluşturmak için yola çıktık. Kulübümüzde hentbol alanında ciddi çalışmalar var. Kadromuza genellikle milli takım oyuncularını toplamaya çalışıyoruz. A Milli Takım seviyesindeki oyuncular takımımıza katıldı. Öncelikle hedefimiz, iyi hentbol, güzel hentbol, göze hoş gelen hentbol, seyirciyi memnun eden hentbol oynamak. Bunları başarabilirsek, başarıyı da yakalayacağımızı umut ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Halay, kendisini bir yıl daha kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X