Hentbolun şampiyonu belli oldu…

Küçük Erkekler Hentbol İl birinciliğinde heyecan fırtınası sona erdi.

Hentbolun şampiyonu belli oldu…

Bursa’da düzenlenen Küçük Erkekler Hentbol İl birinciliğinde Özel Meltem Koleji tüm maçlarını kazanarak namağlup şampiyonluğu elde etti. 20 yıldan beri Bursa hentbolüne damga vuran, Türkiye şampiyonlukları olan Meltem Koleji; çekişmeli geçen maçlarda tecrübesini ortaya koyarak şampiyonluğa ulaşmanın sevincini yaşadı.

HEDEF TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Bursa Meltem Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Yılmaz, “3 yıldan bu yana beraber çalıştığımız öğrencilerimiz ile Bursa şampiyonu olmak bizi çok mutlu etti. Okulumuzu öncelikle Türkiye yarı finallerinde temsil edeceğiz. Orada da başarılı olarak Türkiye şampiyonasına gitmek istiyoruz” dedi. Bu arada Bursa Özel Meltem Koleji Ortaokul takımının şampiyon olduğu müsabakaları, Sakarya Ortaokulu ikinci, Bilge Malcıoğlu Ortaokulu üçüncü, Vahide Aktuğ Ortaokulu da dördüncü sırada tamamladı.

Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen Küçük Erkekler Hentbol İl birinciliğinde Bursa Meltem Koleji şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X