Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Hentbolun şampiyonu belli oldu…

Küçük Erkekler Hentbol İl birinciliğinde heyecan fırtınası sona erdi.

Küçük Erkekler Hentbol İl birinciliğinde heyecan fırtınası sona erdi.

Bursa’da düzenlenen Küçük Erkekler Hentbol İl birinciliğinde Özel Meltem Koleji tüm maçlarını kazanarak namağlup şampiyonluğu elde etti. 20 yıldan beri Bursa hentbolüne damga vuran, Türkiye şampiyonlukları olan Meltem Koleji; çekişmeli geçen maçlarda tecrübesini ortaya koyarak şampiyonluğa ulaşmanın sevincini yaşadı.

HEDEF TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Bursa Meltem Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Yılmaz, “3 yıldan bu yana beraber çalıştığımız öğrencilerimiz ile Bursa şampiyonu olmak bizi çok mutlu etti. Okulumuzu öncelikle Türkiye yarı finallerinde temsil edeceğiz. Orada da başarılı olarak Türkiye şampiyonasına gitmek istiyoruz” dedi. Bu arada Bursa Özel Meltem Koleji Ortaokul takımının şampiyon olduğu müsabakaları, Sakarya Ortaokulu ikinci, Bilge Malcıoğlu Ortaokulu üçüncü, Vahide Aktuğ Ortaokulu da dördüncü sırada tamamladı.

Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen Küçük Erkekler Hentbol İl birinciliğinde Bursa Meltem Koleji şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

4322466 1642599231412 61245


Avatar Seç KAPAT
Sırbistan'da düzenlenen 2026 CMAS Serbest Dalış Havuz Dünya Şampiyonası'nda mücadele
Sıradaki Haber Milli sporculardan 14 madalya