‘Hentbolun yanındayız’

Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonu olan Sakarya Ortaokulu Hentbol Takımı sporcularını ağırlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu sporun yaygınlaşması için uğraştıklarını söyledi.

‘Hentbolun yanındayız’

Küçük Erkekler Hentbol Türkiye şampiyonu olan Sakarya Ortaokulu, mutluluklarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’la paylaştı. Okul Müdürü Ayhan Erdoğan ile birlikte Başkan Dündar’ı makamında ziyaret eden genç hentbolcular şampiyonluk kupasını Başkan Dündar’a takdim etti. Elde ettikleri şampiyonluktan dolayı Sakarya Ortaokulu Hentbol Takımı’nı tebrik eden Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak hentbol branşının gelişmesi adına çalışmalar yürütüyoruz. Kadın hentbol takımımız, Süper Lig’de mücadele ediyor. Hem kadın hentbol takımımızın altyapısını güçlendirmek, hem de Türk sporuna birbirinden başarılı yeni sporcular kazandırmak adına Hentbol Akademisi’ni kurduk. Sporda başarılı olduğunuz gibi derslerinizde de çok çalışarak başarılı olmanızı diliyorum” dedi.

Başkan Mustafa Dündar, Dikkaldırım Spor Salonu’nun kapılarını, antrenman yapmaları için Sakarya Ortaokulu Hentbol Takımı’na açacaklarını söyledi, makamında ağırladığı genç hentbolculara çeşitli hediyeler vererek uğurladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X