‘Henüz bir ayrılık yok’

Recep Bölükbaşı, ‘Tatili bittikten sonra Şenol Hocay’la yine görüşeceğiz. Ancak, Bursaspor büyük bir kulüptür her zaman bir B planı bulunmalıdır. Kimse karamsarlığa kapılmasın, yine ses getiren bir takım oluşturacağız’ dedi.

‘Henüz bir ayrılık yok’

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Şenol Güneş ve transfer çalışmalarıyla ilgili konuştu… 

Şenol Hoca’yla kesinlikle kırgın ayrılmadıklarını vurgulayan Bölükbaşı, ‘Hatta henüz bir ayrılık söz konusu değil. Kendisiyle yaptığımız görüşmede, Fernandao ve Ozan’ı sordu. Ben de, henüz net bir durumun olmadığını söyledim. Ozan Tufan’ı satma düşüncemin olmadığını ama teklif gelirse bakacağımızı anlattım. Henüz resmi bir teklif de yok. Şenol Hoca bana, Şampiyonlar Lifi finalini izleyeceğini ardından da ailesiyle 1 hafta tatil yapacağını söyledi. Bu arada, hoca da bakabileceğimi ifade etti’ dedi.

B PLANIMIZ OLMALI

Şenol Güneş’le tatili bittikten sonra yine görüşeceğini anlatan Başkan Bölükbaşı, ‘Ancak bu süre zarfında bize gelen teklifler oluyor. Hem teknik adam hem de oyuncu bazında. Elimizde alternatifimiz olması için bununla ilgili yetkiler veriyoruz. 4 Haziran’da Şenol Hoca’yla yaptığımız görüşmeden sonra Zico’yla ilgili de teklif geldi. Biz de menajerlere görüşme yetkisi verdik. Şenol Güneş’le bir kez daha görüşmeden anlaşma yapmamız söz konusu değil ama burası da Bursaspor Kulübü. Her zaman elinde B planı olmalı’ diye konuştu.

ACELE ETMİYORUZ

Camidan karamsarlığa kapılmalarını isteyen Recep Bölükbaşı, ‘Kötü bir hava oluşturulma çabaları görüyorum. Kimse unutması biz büyük bir kulübüz… Geçtiğimiz sezon başarılı olduk. Şenol Güneş de başarılı oldu. Kendisiyle çok uyumlu bir dönem geçirdik. Aynı uyumu devam ettirmek istiyoruz. Fernandao da benim kardeşim gibi. Henüz takımızdan ne ayrılan var ne de gelen. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yine ses getiren bir takım oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Genel kurulda bir söz verdik; Büyük Bursaspor’un temellerini sağlam atıyoruz. Acele etmeden doğru kararlarla yolumuza devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X