Hep birlikte başaracağız!

Müezzinoğlu, Atıcılar’daki Sporcu Kamp Merkezi’nde Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi’nde bulunan sporcularla yemekte bir araya geldi.

Hep birlikte başaracağız!

ERKAN SAĞLIK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, Atıcılar’da bulunan Sporcu Kamp Merkezi’nde Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcularıyla yemekte buluştu.

Toplantıya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, BASKF Başkanı Osman Kılıç ve çeşitli branşlardaki bazı milli sporcular ile antrenörleri katıldı. Sporcularla birlikte yemek yiyen Müezzinoğlu herkesle tek tek tokalaştıktan sporcular hakkında bilgiler aldı. Bakan Mehmet Müezzinoğlu, sporculara ve antrenörlere yaptığı konuşmada, nasihatlerde bulunarak, “Hayat felsefenize dürüst olmayı, güvenilir olmayı ve çalışkan olmayı yerleştirin. Türkiye’nin geleceğine katkı vereceğinize inanıyorum. Geleceğiniz aydınlık olsun bereketli olsun başarılı olsun” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X