‘Hep susan ben oldum’

Demet Akalın’la yaşadığı polemikle gündeme gelen Ece Seçkin, önceki gece Story Plus’un açılış konserini verdiği Bursa’da ünlü popçuya kırıldığını belirtti.

‘Hep susan ben oldum’

KİMSEYLE BİR DERDİM YOK

Bursa’nın yeni eğlence mekanı Story Plus, önceki gece kapılarını Ece Seçkin konseriyle açtı. Yeni nesil popçular arasında hep dayanışma olduğunu açıklaması üzerine Demet Akalın’ın ‘Bunlar çok erken açıklamalar. Sokağa çıksa kimse tanımaz’ şeklindeki eleştirisine maruz kalan Seçkin, Story Plus’ta yaptığı açıklamada; ‘Bugüne kadar hep susan taraf oldum. Kimseye laf sokmak gibi bir derdim yok. Sadece güzel bir şey söyledim. Ama kendisi verdiği röportajlarda bana karşı hep kırıcı oldu’ dedi.

EVLİLİK İÇİN DAHA KÜÇÜĞÜM

Pilot sevgilisi Çağrı Terlemez’le mutlu bir aşk yaşayan Ece Seçkin, Bursa’da özel hayatıyla ilgili de samimi açıklamalarda bulundu. 2 buçuk yıldır mutluluktan adeta ayaklarının yere değmediğini söyleyen 26 yaşındaki popçu, ‘Allah nazardan saklasın. Her şey güzel gidiyor. Henüz evlilik teklifi almadım ama yaşım evlilik için daha küçük’ dedi. Çağrı Terlemez, Bursa konserinde Ece Seçkin’i yalnız bırakmadı.

Story Plus işletmecileri Hilmi Şimşek ve Kadir Acar Bursa’yı kaliteli eğlenceyle buluşturacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X