Hepimizin psikologa ihtiyacı var

Bursalı oyuncu Ececan Gümeci, her rolde farklı bir karaktere bürünen oyuncuların kendi kimliklerine dönebilmek için profesyonel yardım almaları gerektiğini söyledi.

Hepimizin psikologa ihtiyacı var

OYUNCUNUN KİŞİLİĞİ SAĞLAM OLMALI…

Kendisi gibi oyuncu olan nişanlısı Aykut Ünal’la Olay TV’ye konuk olan Ececan Gümeci, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kariyerleri boyunca karakterden karaktere giren oyuncuların iç dünyalarının karmakarışık olduğunu söyleyen Gümeci, ‘Birçok oyuncu günlük yaşantısında bile canlandırdığı karakterin etkisinde. Yurtdışında oyuncu adayları psikologlar eşliğinde eğitilir. Aksi halde karakteri kıyafet gibi çıkarmak mümkün olmaz. Dolayısıyla oyuncular olarak hepimizin psikologa ihtiyacı var’ dedi.

BİRLİKTE TİYATROLARINI KURDULAR…

Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı olan nişanlısı Aykut Ünal’la ‘Tiyatro Hayalet’i kurup Bodrum’a yerleşen Ececan Gümeci, şu sıralar ‘Aşk Birşey Değildir’ adlı oyunla seyirciyi selamlıyor. ‘Avrupa Yakası’, ‘Haneler’ ve ‘Alemin Kralı’ dizilerinde rol aldıktan sonra, ekranlarda komedilerin azalmasıyla tiyatroya ağırlık veren Gümeci, ‘Elbette güzel bir proje olursa ekrana dönerim. Ama şimdi oyunun gördüğün ilginin tadını çıkartıyoruz. Turne kapsamında Bursa’da da oynadıktan sonra rotamızı Avrupa’ya çeviriceğiz’ diye konuştu.

Ececan Gümeci ve Aykut Ünal, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X