Hepsi birer pırlanta

Yönetici Ali Turan, ‘Ben çocuklarımızla gurur duyuyorum. Bu ödülleri şampiyonluk kupasının yanına koymalıyız. Altyapımızda sadece iyi sporcular değil iyi bireylerde yetişiyor’ dedi.

Hepsi birer pırlanta

Geçtiğimiz yıl İzmir’de yapılan Balkan Kupası’nda Kosova temsilcisi Korriku maçında rakip takıma kalesini açarak gol atmasına izin veren ve Uluslararası Fair Play Komitesi 2015 IOC Başkanı Gençler Ödülü, Avrupa Fair Play Birliği 2015 Fair Play Meşalesi Ödülü ile Türkiye Fair Play Ödülleri 2015 Sportif Fair Play Büyük Ödülü’ne layık görülen Bursaspor U11 Takımı dün akşam Olay TV’de Final’in canlı yayın konuğu oldu. Programa altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, Altyapı Koordinatörü Adnan Örnek ve Bursaspor Futbol Okulları Koordinatörü Hakan Cenkçiler de katıldı. 

GURUR DUYUYORUM

Geleceğin yıldız kramponları, aldıkları ödüllerden dolayı mutlu olduklarını söylerken, yeşil beyazlı kulübün alt yapısında çok iyi eğitim aldıklarını ifade ettiler. Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan ise altyapıda işlerin çok iyi gittiğini söyledi. İyi sporcular yanında iyi bireyler yetiştirdiklerini ifade eden Ali Turan, ‘Hakan Cenkçiler ve Mesut Aldanmaz hocalarımıza teşekkür ederim. Ben çocuklarımızla gurur duyuyorum. Bu ödülleri şampiyonluk kupasının yanına koymalıyız’ dedi. 

MÜKEMMEL BİR ŞEY

Altyapı Koordinatörü Adnan Örnek’te gençlerin önemli bir centilmenlik örneği sergilediklerini ifade ederek, ‘Ayağımı attım Dünya çapında ödüller geldi. Bu mükemmel birşey. Çocuklar o gün Bursaspor’a yakışanı yapmışlar. Hepsine helal olsun. Bu çocuklarımızın hepsinin futbolcu olma ihtimali yok. Biz onları hayata da hazırlıyoruz. İyi bir eğitim vermeye çalışıyoruz. Belli bir düzen ve plan çerçevesinde Bursaspor alt yapısı çok daha iyi yerlere gelecek. Bunun için çok daha fazla çalışacağız’ diye konuştu. 

Bursaspor kültürü oluştu

Bursaspor Futbol Okulları Koordinatörü Hakan Cenkçiler ise, ‘Mesut Hoca’ya teşekkür ederim. O gün ‘biz sadece maç kaybettik. Bunun ödülünü daha sonra alacağız’ demiştim. Biz de bir kültür oluştu. Çocuklarımıza iyi insan olmayı, sağlıklı olmayı ve iyi Bursasporlu olmayı öğretiyoruz. Bu böyle devam edecek. Yetenekli gençlerimiz, iyi hocalarımız var.’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X