Hepsi Bursasporlu oldu

‘Armayı Sırtla’ projesiyle çanta ve kırtasiye malzemelerine kavuşan minik öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Hepsi Bursasporlu oldu

Bursaspor’un, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği ‘Armayı Sırtla’ adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında çanta ve kırtasiye ürünleri dağıtılmaya devam ediyor. Önceki gün yönetici Ahmet Eraslan ve Orhaneli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tayır, Orhaneli’de bulunan Fevzipaşa İlköğretim Okulu’ndaki öğrencilerle bir araya geldi. 

Ahmet Eraslan, ‘Armayı Sırtla kampanyasında 2 bin 631 rakamına ulaştık. Dağıtım için öngörülen ilçelerimizden biri Orhaneli’ydi. Burada ilköğretim yaşındaki öğrenci sayısı 530, bugün bulunduğumuz Fevzipaşa İlköğretim okulumuzda 235 öğrencimiz var. Onlara çanta ve kırtasiye malzemelerini dağıttık. Harmancık, Büyükorhan, Keles ilçelerimize de dağıtım başladı. Kampanyamıza destek arttıkça projemiz diğer ilçelerimiz ve şehir merkezimize doğru devam edecek’ dedi. Bu arada Armayı Sırtla projesine katılım pazartesi günü sona erecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X