Hepsi çok heyecanlı!

Bordo beyazlı camia yeni transfer Mehmet Ayaz, Bülent Kocabey, Ahmet Devret, Türker Toptaş, Erdi Zengin, Ergün Çakır ve Furkan Aydın’dan takıma katkı bekliyor.

Hepsi çok heyecanlı!

SADULLAH ORGAN

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan İnegölspor’da yeni transferlerden beklenti bir hayli yüksek. 

Şu ana kadar kadroya dahil edilen Karşıyaka’dan Mehmet Ayaz, Gölbaşıspor’dan Bülent Kocabey, Fatih Karagümrük’ten Ahmet Devret, Albimo Alanyaspor’dan Türker Toptaş, Nazilli Belediyespor’dan Erdi Zengin, Giresunspor’dan Ergün Çakır ve Payas Belediyespor’dan Furkan Aydın tesislerde yapılan antrenmanda Olay objektifine birlikte poz vererek, başarı için söz verdiler.

1. Lig’e çıkacağız

Yeni transferlerden her biri yeni sezonda şampiyon olmak istediğini söylerken, grup adına konuşan Mehmet Ayaz, ‘İnegölspor’a gelmekten hepimiz çok mutluyuz. Takımımızın gerçekten güzel bir ortamı var ve bize ilginin olması mutlu ediyor. Geçen seneden kalan arkadaşlarımız çok kaliteliler. Bizde onlara kısa sürede ayak uydurmayı başardık. Sıcak havalara rağmen günde çift idman yaparak güç depoluyoruz. İnanıyoruz ki sezon sonunda İnegölspor, PTT 1. Lig biletini kapacak’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X