‘Hepsi’ grubunun yıldızıydı! Şimdilerde Bursa’da köy hayatı yaşıyor

Yıllar önce Gülçin Ergül, Cemre Kemer, Eren Bakıcı ve Yasemin Yürük’den oluşan ‘Hepsi’ müzik grubu iki yıl önce dağılmıştı. Grubun eski solisti Eren Bakıcı, uzun bir aradan sonra önceki akşam Nişantaşı City’s AVM’de görüntülendi.

‘Hepsi’ grubunun yıldızıydı! Şimdilerde Bursa’da köy hayatı yaşıyor

Eren Bakıcı, müziği bıraktıktan sonra Bursa’da köy hayatı yaşadığını ve seramik işi yapmaya başladığını söyledi.

İşleri nedeniyle iki günlüğe İstanbul’a geldiğini söyleyen Bakıcı, “Artık sakin bir hayat yaşamaya karar verdim. Yaklaşık iki yıldır sakin ve doğayla iç içe bir yaşantım var. Şarkı söylemek benim için bitti.

Müziği bıraktı, köy hayatı yaşıyor!

Bizim grubun ömrü bu kadardı. Ruhsal olarak tatmin eden bir iş değil sahne işleri. o yüzden şarkı söylemeyi bıraktım.

Ä°lgili resim

Şarkı söylemek benim ilgi alanımda değil. Eskiden işimin gereği kimin ne yaptığını merak ederdim, şimdi hiç merak etmiyorum.

Müziği bıraktı, köy hayatı yaşıyor!

Sahne işinde içimde kalan hiçbir şey yok. Şarkı söylemek kalbimde bitti. Kimin ne yaptığı benim ilgi alımda değil. Tek merakım doğayla iç içe olamak. Seramiklerimi yapmak. Sakin bir hayat yaşamak. Çünkü ruhum rahatlıyor doğada olunca. Kendi sebzelerimi yetiştirip öyle besleniyorum artık” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X