Hepsi kayıp

İngiltere polisi, çocuklarıyla birlikte Türkiye üzerinden Suriye’ye gittikleri düşünülen 3 kadın ve 9 çocuğu bulmak için çalışma başlattı.

Hepsi kayıp

İngiltere’den 28 Mayıs’ta hac için Suudi Arabistan’a giden bir ailenin 12 üyesinin ülkelerine geri dönmemesi üzerine İngiltere polisi alarma geçti.

Polis yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, West Yorkshire bölgesinin Bradford şehrinde üç kız kardeş, 2 çocuk annesi Khadija Davud, 5 çocuk annesi Sugra Davud ve 2 çocuk annesi Zohra Davud’dan, 11 Haziran’dan bu yana haber alınamıyor.  Söz konusu kişilerin bulunması için soruşturma başlatan polis, yurt dışındaki yetkililerle de ortak çalışma yürütüyor. 3 kız kardeş ile 9 çocuklarının önce Suudi Arabistan’a seyahat ettikleri, oradan da Türkiye’ye gitme olasılıklarının bulunduğu belirtildi.

Davud ailesinin adına Khan avukatlık bürosundan basına yapılan açıklamada, kadınların Suriye’ye gitmiş olabileceği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X