‘Hepsi mutlu olsun’

Hafta sonu Bursa’da bir düğüne konuk olan Derya Tuna, İbrahim Tatlıses’in Dilan Çıtak’ın kızı olduğunu kabul edip, oğlu İdo’yla yan yana getirmesine ilk yorumu Olay Çekirge’ye yaptı.

‘Hepsi mutlu olsun’

AVUKATININ NİKAH ŞAHİDİ OLDU

İbrahim Tatlıses’in eski eşi sanatçı Derya Tuna, Bursalı avukatı Alper Tunga Çevik’in hayatını Afitap Çıkmaz’la birleştirdiği düğününe konuk olup şahitlik yaptı. Gold Düğün Salonu’nda kıyılan nikahta İbrahim Tatlıses’in, oğlu İdo’nun ve kendisinin avukatlığını yapan Çevik’in nikah şahitliğini de üstlenen Tuna, kısa süren Bursa ziyaretinde yalnızca Olay Çekirge’ye özel açıklamalarda bulundu. 

TÜM ÇOCUKLARI MESUT OLSUN

İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz hafta şarkıcı Dilan Çıtak’ın kızı olduğunu kabul ederek oğlu İdo’yla da yan yana getirmesine ilk yorumu yapan Derya Tuna, önce, ‘Dilan benim kızım değil ki’ sözleriyle tepkisini dile getirdi. Ancak Dilan Çıtak’ın kardeşi İdo’yla ilk buluşmasının hatırlatılması üzerine yumuşayan Tuna, ‘Ben İbrahim Bey’le küs değilim. Allah bütün çocuklarını mutlu etsin’ dedi.

Derya Tuna, arkadaşımız Rıdvan Demir’in sorularını yanıtladı.  

Derya Tuna, nikah sonrası Afitap ve Alper Tunga Çevik’le bir araya geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X