Hepsiburada’dan Bursa için e-ticaret seferberliği

Türkiye’de dijital dönüşümün öncüsü olan Hepsiburada e-ticaret etkinliklerine devam ediyor. İlki Adana’da düzenlenen Hepsiburada E-Ticaret Zirvesi’nin ikincisi 1 Kasım 2017 Çarşamba günü Hilton Bursa’da gerçekleşecek.

Hepsiburada’dan Bursa için e-ticaret seferberliği

Hayata geçirdiği projeler, ürettiği teknoloji ve çözümlerle Türkiye’de e-ticaretin kaldıracı ve dijital dönüşümün öncüsü Hepsiburada, e-ticaret seminerlerine Bursa ile devam ediyor. Türkiye’yi şehir şehir gezen Hepsiburada ekibi, düzenlediği etkinlikler ile bir yandan e-ticaret hakkında KOBİ’lere, girişimcilere ve esnaflara bilgi aktarımında bulunurken diğer yandan işini e-ticarete taşımak isteyen firmalara yeni imkanlar sunuyor.

1 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 13:00’te Bursa Hilton Oteli’nde gerçekleşecek olan E-Ticaret Zirvesi protokol konuşmaları ile başlayacak. Teknoloji, finans ve e-ticaretin önde gelen şirketlerinden üst düzey yöneticilerin konuşmacıları arasında olduğu bu önemli etkinliğin ikinci bölümünde katılımcılara e-ticaret konusunda verilecek eğitimler ile karlılığını arttırma, maliyetleri düşürme ve toplu satış gibi konular ele alınacak.

Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Emre Ekmekçi, Hepsipay Ticari Grup Başkanı İlknur Uzunoğlu, Hepsiexspress Genel Müdürü Umut Aytekin ve Hepsiburada Satış Geliştirme Müdürü Ziya Kızıltan’ın ana konuşmacıları arasında yer aldığı zirvenin açılış konuşmasını ise TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir yapacak.

Türkiye’nin lider e-ticaret altyapı şirketi Ideasoft, Ayen Software, eFinans ve Google’ın sponsorluğunda gerçekleşecek olan Hepsiburada E-Ticaret Zirvesi’nin konuşmacıları arasında Ideasoft Kurucusu ve CEO’su Seyhun Özkara, Ayen Software kurucusu ve CEO’su Enis Arslanoğlu, eFinans Genel Müdürü Okan Murat Dönmez ve Google Türkiye Kanal Satış Direktörü Şebnem Erzan yer alıyor.

Bu etkinliğe katılmak isteyen Bursa ve çevresinde faaliyet gösteren tüm KOBİ’ler, girişimciler ve esnaflar www.hepsiburadaeticaretzirvesi.com adresinden ücretsiz olarak kayıt yaptırabilirler. 

Hepsiburada Hakkında:

Türkiye’nin lider e-ticaret markası Hepsiburada, 30 farklı kategoride, 12,7 milyon ürün çeşidiyle (SKU) aylık ortalama 22 milyon ziyaretçinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çalışmaktadır. Gebze’de 100 bin metrekare depolama alanıyla e-ticaretin en büyük operasyon merkezlerinden birine sahip olan Hepsiburada, üstün teknolojiye sahip altyapısıyla Türkiye’de e-ticaretin gelişimine ve dijital dönüşüme katkı sağlamaktadır. Şimdiye dek 3 kez Türkiye’nin en sevilen e-ticaret markası (Lovemark) seçilen Hepsiburada, sadece Türkiye’nin değil Doğu Avrupa, Afrika ve Orta Doğu’nun da en büyük e-ticaret platformudur.

www.hepsiburada.com

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X