‘Hepsine talibim!’

İbrahim Öztürk, Ferhat Kiraz ve Batuhan Altıtaş’ı kadrosunda görmek istediğini söyleyen Mersin İY Teknik Direktörü Çalımbay, ‘Bütçemiz el verirse hamlemizi yapacağız’ diye konuştu.

‘Hepsine talibim!’

Bursaspor’un kupadaki bugünkü rakibi Mersin İdman Yurdu’nun Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, OLAY Spor’a özel açıklamalar yaptı. 

Dün Vakıfköy Tesisleri’nde gerçekleştiren antrenman öncesi konuşan deneyimli çalıştırıcı, Bursaspor’un kadro dışı bıraktığı isimlere talip olduklarını açıkladı. 

Çalımbay, ‘Bursaspor’da kim varsa talibiz. Gerek İbrahim, gerek Ferhat gerekse Batuhan hepsi yetenekli oyuncular. Bütçemiz el verirse neden olmasın. Biliyorsunuz Batuhan’ı daha önce de bir kaç defa istemiştim’ diye konuştu. 

KUPA İKİNCİ PLANDA

Bugünkü karşılaşma hakkında da konuşan Rıza Hoca, şunları söyledi: ‘Yedek ağırlıklı isimlerle Bursa’ya geldik. Ben kupanın statüsüne karşıyım. 1 aylık süreçte çarşamba-cumartesi sürekli maç oynuyorsunuz. Oynamayan oyuncularımız için bu iyi bir şey ancak takımları oldukça yorar. Bizim için önemli olan ilk önce lig. Hafta sonu oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçını düşünüyoruz. Bursa’ya da tabii ki mağlup olmaya gelmedik. Deplasmanda olduğumuz için 1 puan kötü sayılmaz.’

VOLKAN’I ZEVKLE İZLİYORUZ

Bursaspor’un durumunu da değerlendiren tecrübeli teknik adam, ‘Bursaspor bize mağlup olduktan sonra toparlandı. Oynadıkları futbol zevk veriyor. Kasımpaşa gibi bir takıma 5 gol atmak kolay değil. Volkan Şen takımın en büyük gücü. Büyük bir keyifle izliyorum kendisini. Serdar, Şener ve Fernandao da oldukça iyi durumda. Bursaspor zaten kaliteli bir kadroya sahip. Bu çıkışı bu futbolu çok da sürpriz değil. Zamanla daha iyi olacaklardır’ dedi. 

 

LİGİN EN İYİ KADROSU TRABZONSPOR’DA

Süper Lig’in gidişatı hakkında da konuşan Çalımbay, ‘Bütün takımlar inişler çıkışlar yaşıyor. Galatasaray hoca değişimden sonra toparlandı. Beşiktaş iyi gidiyor, Fenerbahçe’de kadro kalitesiyle üst sıralarda. Ancak bence bu ligin en iyi kadrosu Trabzonspor’da. 

 

Zamanla bu dediğim daha iyi anlaşılacaktır. Ersun hocanın orada olması bir şans. Ben çok daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum. Sivasspor altlarda fakat çıkış yakalayacaktır. Biz şu an 20 puan topladık ve iyi gidiyoruz. Hedefimiz ilk 10 içerisinde yer almak’ diye konuştu. 

 

VAKIFKÖY BİR HARİKA

Vakıfköy Tesisleri’nde gerçekleştirilen dünkü antrenman öncesi Rıza Çalımbay, tesisleri de gözlemleme fırsatı buldu. 

Bursaspor’un önemli bir güce sahip olduğunu belirten Çalımbay, ‘Tesisler harika. Alt yapı oyuncuları çok iyi bir ortamda çalışıyor. Bütün takımlara böyle tesisler gerekiyor’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X