Her alanda üretelim birlikte kalkınalım

Harmancık’ta vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Her türlü gelişme olacak. Harmancık’ta ne varsa ayağa kaldıracağız” dedi.

Her alanda üretelim birlikte kalkınalım

Büyükşehir Belediyesi olarak hedeflerinin dağ yöresini kalkındırmak olduğunu ifade eden Başkan Altepe, Harmancık Meydanı’nda yaklaşık bin kişinin katılımıyla düzenlenen iftarda bölge halkıyla sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Harmancık’ta şehirlerarası terminalini, spor ve ekoturizm tesislerini hizmete açtıklarını hatırlatan Altepe, “Büyükşehir Belediyesi olarak gerekeni yapıyoruz. Bursa gelişiyor, Harmancık değişiyor. Harmancık’ta ne varsa ayağa kaldıracağız” diye konuştu. 

ILICAKSU KAPLICALARI

Harmancık’ın 8 kilometre uzağındaki harabe halinde bulunan Ilıcaksu Kaplıcaları’nın da kadın ve erkekler için ayrı tesisler şeklinde projelendirilerek kısa zamanda bölgeye kazandırılacağını kaydeden Altepe, “Harmancık’a ne yapsak az. Yeter ki burası gelişsin. Her alanda üretelim, birlikte kalkınalım. Harmancık artık göç vermesin” ifadelerine yer verdi. Altepe, “Bölgeye destek vereceğiz. Harmancık’a yakışır yatırımlar yapılacak. Harmancık, artık Büyükşehir’i daha da fazla hissedecek. Birlikte üreteceğiz, ürettiklerimizi daha da güzel pazarlamak için gerekeni yapacağız. Tüm ekibimizle buradayız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X