Her an tazelik bulacaksınız

Unlu Mamullerin Bursa’daki adresi Seyhan Unlu Mamulleri sizi eşsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Seyhan Unlu Mamulleri lezzet dolu ürünlerinden vazgeçemeyeceksiniz

Her an tazelik bulacaksınız

Unlu mamuller konusunda lezzetiyle dillere destan ve özenle hazırlanmış ürünler Seyhan Unlu Mamulleri’nde ustaların elinde sanata dönüşerek damak çatlatan tatlara dönüşüyor. Sıcacık poğaça ve simit çeşitleri, muhteşem pastaları ve taptaze ekmekleriyle Seyhan Unlu Mamulleri size bambaşka bir lezzet anlayışı sunuyor.  Günün her saatinde Seyhanlar’da en taze ürünleri bulabileceğinizi unutmayın…

 

ZENGİN ÇEŞİT VE KATKISIZ EKMEKLER

 

Seyhan Unlu Mamulleri simit ve poğaça gibi ürünlerin yanı sıra çeşit çeşit günlük, taze ekmeği de müşterilerine sunuyor. Trabzon Ekmeği, Susamlı Ekmek, Tam Buğday Ekmeği, Sarı Buğday ekmeği gibi farklı ekmek türleri de müşterilerin ilgisini çekiyor ve çok seviliyor. Mamullerin en önemli özelliği ise  nedeni ise ekmeklerde katkı maddesi kullanılmaması ve tamamen el yapımı olması.

 

SANATLA LEZZETE DÖNÜŞEN PASTALAR

 

Seyhan Unlu Mamulleri imal ettiği pastalarla da oldukça kaliteli ürünleri Seyhanlar Market müdavimleriyle buluşturuyor. Yaş ve kuru pastalar ustalarının ellerinde sizler için mutluluğa dönüşüyor.  Seyhanlar Market ve Seyhanlar Ekpres bünyesinde bulabileceğiniz pasta çeşitlerinin yanı sıra Seyhan Unlu Mamulleri ustaları isteğinize özel pasta çeşitleri de hazırlıyor.

 

TAM ANLAMIYLA TATLI ŞÖLENİ

 

Türk damak tadının geleneksel lezzetleri olan ve tatlı keyfinizi şölene dönüştürecek şerbetli tatlılar da Seyhan Unlu Mamulleri’nde sizleri bekliyor. %100 şeker pancarından üretilen şekerle Antepli ustaların ellerinden çıkan muhteşem baklavaları ve diğer tatlı türlerini en güzel haliyle denemek için Seyhan Unlu Mamullerini ziyaret edin. Seyhan Unlu Mamülleri tüm Seyhanlar ve Seyhan Ekspres şubelerinde sizleri bekliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X