Her bağış bir can buluyor

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) binlerce lösemi ve kanser hastası ile onların imkânları sınırlı olan ailelerine yardımlarını sürdürmeye devam ediyor.

Her bağış bir can buluyor

LÖSEV, kayıtlı lösemi ve kanser hastalarının uzun tedavileri boyunca kıyafetten, et ve et ürünlerine, kuru gıdadan yakacağa, mobilyadan kırtasiyeye kadar tüm ihtiyaçlarını düzenli olarak iletiyor. 

Kurban bayramı öncesi kanser ile savaşan ailelerin sofralarına bereket götürmeyi amaçlayan LÖSEV Bursa Şubesi, onlarca aileye geçtiğimiz günlerde vatandaşların bağışladığı et kolilerini ulaştırdı. 

LÖSEV Bursa İl Koordinatörü Füsun Emecan Özcan, “LÖSEV et ve et ürünleri yardımlarını yılın 12 ayı boyunca hastalarımıza düzenli olarak sunuyoruz.  Değerli bağışçılarımızın kurban bayramında, vekâlet verdiği, dini usullülere göre, noter huzurunda kesilen kurban bağışları, bayram sonrası ve emanet yöntemiyle yıl boyu,  her ay- taze et- olarak ailelerimize ulaşıyor.  Hastalarımızın tedavileri esnasında en önemli konu iyi beslenmeleridir. Yüzde 90’ı asgari ücret ve altında ücretle çalışan, sosyo-ekonomik güçlüklerle boğuşan hasta ailesi için bu destek, tedavileri boyunca taze et yemesi gereken hastalar için çok değerli. Kurban bağışlarını 12 ay boyunca ailelerimizin sofralarına iletiyoruz. Vatandaşlarımız bağışlarını, gönül rahatlığıyla LÖSEV’e yaparak ailelere ulaştırabilirler” dedi.

Aileler yardımları alırken özellikle yaşadıkları bu zorlu süreçlerde onların yanında durarak desteklerini esirgemeyen bağışçılara duygularını dua ederek dile getirdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X