Her haftamız böyle olsun!

A takım, basketbol, Yeşil Bursa ve altyapıdaki bütün yaş kategorileri haftayı galibiyetle kapattı.

Her haftamız böyle olsun!

Bursaspor’da mutlu bir hafta geride kaldı. Yeşil beyazlı kulüp geçtiğimiz hafta gerek altyapıda gerekse üstyapıdaki bütün maçlarını kazanarak rakiplerini kıskandırdı. A takım uzun süren galibiyet hasretine Kardemir Karabükspor karşısında son verdi. Kubilay Kanatsızkuş, Sercan Yıldırım ve Erdem Özgenç’in penaltı golüyle gülen yeşil beyazlılar, camiaya derin bir nefes aldırdı. U-21 takımı da Karabükspor’u rahat geçti. Yeşil beyazlı gençler Mert Örnek, Taiwo ve Kofi’hin golleriyle 3 puana uzandı. 

VAKIF’TA YÜZLER GÜLÜYOR

Timsah’ın pilot takımı Yeşil Bursa’da çıkışını Kırıkhan karşısında sürdürdü. Yeşil beyazlılar, Berat Jonathan (2), Mustafa Emre ve İbrahim Serdar’la sahadan 4-1 galip ayrılarak düşme hattından uzaklaştı. Şemsettin Baş yönetiminde Bursaspor Durmazlar ise Muğla Ormanspor’u 84-65’le geçerek iddiasını ortaya koydu. Vakıfköy’de de bu hafta yüzler güldü. Timsah’ın U14, U15, U16, U17 ve U19 takımları Beylerbeyi karşısında rahat galibiyetler elde etti. 

İŞTE SONUÇLAR

U-14 Bursaspor-Beylerbeyi: 12-0

U-15 Bursaspor-Beylerbeyi: 9-1

U-16 Bursaspor-Beylerbeyi: 3-1

U-17 Bursaspor-Beylerbeyi: 2-1

U-19 Bursaspor-Beylerbeyi: 3-1

U-21 Bursaspor-Karabükspor: 3-1

Yeşil Bursa-Kırıkhanspor: 4-1

Bursaspor-Durmazlar-Muğla Ormanspor: 84-65

Bursaspor-K.Karabükspor: 3-0

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X