‘Her işimizi hakkını vererek yapıyoruz’

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye personeli ile iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor.

‘Her işimizi hakkını vererek yapıyoruz’

Merinos Tren İstasyonu Sosyal Tesisleri’nde Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ve aileleri ile birlikte aynı sofra etrafında buluşan Başkan Dündar, “Osmangazi’nin bu kadar temiz ve yaşanabilir olması sizin sayenizde. Göstermiş olduğunuz çaba ve gayretleriniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak bizim asli görevimiz temizlik işlerini aksatmadan yerine getirmek. Temizlik olmazsa olmazımız. Bursa, Osmanlıyı kuran şehir. Osmanlıya uzun yıllar başkentlik yapmış. Atalarımız bu şehirden 3 kıtaya barış ve huzur götürdü. Bu şehre hizmet etmek bizler için büyük bir onur. Bu görev aynı zamanda büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Bizler, çalışanlarıyla, yöneticileriyle hiçbir işimizi küçümsemiyoruz ve her işimizi hakkını vererek yapıyoruz. Şehrimizin güzelliği, vatandaşlarımızın sağlığı, huzurun sağlanması, tüm bunların olmasında siz Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimizin özverili çalışmasının katkısı çok büyük. Bursa’nın temizliği ve yaşanabilirliği Avrupa ülkelerinde bile örnek gösteriliyor. Bu başarı sizlerin başarısıdır. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları da, Merinos Tren İstasyonu Sosyal Tesislerinde iki gün üst üste gerçekleşen iftarda kendilerini yalnız bırakmayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a, çiçek vererek teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X