Her kapıyı çalacağız

Yarın kulübü ziyaret edecek Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’ndan loca ve kapılarla ilgili destek isteyeceklerini belirten Ali Ay, ‘Futbolculardan da fedakarlık istiyoruz. Sağ olsunlar iyi niyetle yaklaşıyorlar’ dedi.

Her kapıyı çalacağız

Bursaspor Başkanı Ali Ay, kulübün önündeki mali yükü karşılayabilmek için adeta seferberlik ilan ettiklerini söyledi… Bu ay ödenmesi gereken 28 milyon lira gibi bir rakam olduğunu anlatan Ay, ‘Bunun hepsini ödeme imkanımız yok. Futbolcularla görüşüyoruz. Hepsinden fedakarlık istiyoruz. Sağ olsunlar kulübü zor durumda bırakmıyorlar. Yabancı oyuncularla da görüşüyoruz. Hak edişlerinin bir kısmını ödeyip diğerlerini uzatmaya çalışıyoruz’ dedi.

KREDİ ALACAĞIZ

Yarın Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun Özlüce’ye geleceğini anlatan Ali Ay, ‘Kulübün durumuyla ilgili kendisine bir sunum yapıp yardım isteyeceğiz. Özellikle, loca ve kapıların satışlarıyla ilgili Bakanımızın desteğini isteyeceğiz. Yeni kredi çekmeden şu an için gemiyi yürütmemiz zor gibi gözüküyor ama bu da bir çare değil. Kazandığımız paranın bir kısmı faize gidiyor. Bursaspor’un, sırtındaki banka kamburlarından kurtulması şart’ dedi.

65 MİLYON TL GELİR BEKLİYORUZ

Dün yeni sezonla ilgili kombine, loca ve kapı satışlarından elde edilecek gelirleri hesapladığını kaydeden Başkan Ay, ’35 bin kombine, tüm loca ve kapıları satarsak 65 milyon lira gibi bir gelir elde etmiş oluruz. Bu rakam kulübü rahatlatır. Bununla ilgili de bir çalışma yapıyoruz. Yönetici arkadaşlarıma da görev verdim. Hepsi 15-20 firma bulup, bunlardan reklam konusunda destek isteyecekler. Geleceği karanlık görmüyorum ama bugünü kurtarmak adına hamleler yapmamız lazım’ şeklinde konuştu. 

Hamza Hoca’yla görüştüm

Başkan Ali Ay, takımın ortaya koyduğu kötü futbolla ilgili de Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile bir görüşme yaptığını söyledi. Ay, ‘Bizim ve bütün Bursasporlular’ın beklentisi agresif, sahada zevk veren bir takım izlemek. Bunu daha önce yapmıştık. Hoca’ya beklentilerimizi anlattım. O da, futbolu beğenmediğini ve gerekeni yapacağını söyledi’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X