Her mahalleye bayrak

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, her mahalleye bir bayrak direği dikeceklerini belirterek, mahalle muhtarlarına da Türk bayrağı hediye edeceklerini söyledi.

Her mahalleye bayrak

Bayrakların bir milletin varlığının ve bağımsızlığının sembolü olduğunu ifade eden Özkan, “Milletimiz, yaşadığımız bu coğrafyada tarih boyunca bayrağı yere düşürmemek, bu güzel toprakları düşmana bırakmamak için savaş meydanlarında yıllar boyu kahramanlıkla mücadele etmiştir. Bayrağımız milletimizin gururudur. Bu gururumuzu tüm ilçe genelindeki seksen beş mahallemizle birlikte paylaşmak için böyle anlamlı bir kampanya başlatıyoruz. Her mahallemizde şanlı bayrağımızın yer alacağı bir alan bulunmasını istiyoruz. Belirlenecek bu alanlara, ekiplerimiz tarafından gerekli altyapı ve bayrak direği dikilme işlemi yapıldıktan sonra, her mahalle muhtarımıza da şanlı bayrağımızı gururla teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X